به گزارش کوارنیوز به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوار عبدالرسول جوکار گفت : برداشت زعفران شهرستان در آذر ماه انجام ودر حدود ۱۰ کیلوگرم محصول از مزارع برداشت شد .
جوکار اظهار کرد: فصل برداشت زعفران اهمیت بسیاری در کیفیت محصول نهایی دارد که این فرایند مستلزم دقت، سرعت وتجربه است که برداشت اصولی زعفران تاثیر زیادی بر رنگ وعطر این ادویه گرانبها دارد.
جوکار با بیان اینکه، زعفران محصول مناسبی از نظر میزان مصرف آب است افزود: پایین بودن آب مصرفی این محصول ارزشمند باعث گردیده که توسعه آن در راستای بهینه سازی الگوی کشت مخصوصا در مناطق کم آب، اهمیت زیادی داشته باشد
مدیر جهاد کشاورزانی شهرستان از کشاورزانی که قصد کشت این محصول را دارند خواست، با توجه به اینکه پیاز زعفران چندین سال در خاک میماند قبل از کشت آزمایشات مربوط به ph،بافت، درصد شوری خاک زمین خود را انجام دهند و سپس اقدام به کشت این محصول نمایند.
تمامی خدمات و محصولات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.