به گزارش کوارنیوز به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش شهرستان کوار،جلسه شورای اداری این مدیریت با حضور حجت الاسلام شهیم امام جمعه محترم شهرستان و اعضا در محل نمازخانه این اداره برگزار گردید.
مدیر آموزش و پرورش ضمن تشکر از فعالیت های همکاران از ایجاد همدلی و همکاری در آ و پ شهرستان کوار ابراز خوشحالی نمود وی جوانگرایی و اطمینان به عملکرد نسل جوان فرهنگی را جزیی از سیاست کاری خود دانست.
حجت الاسلام شهیم در سخنانی ضمن گرامیداشت یاد شهیدان سیدحسن نصرالله و سید هاشم صفی الدین؛ اذعان نمود، این شهدا دنیارا متحیر نمودند و رزمی ترین نهاد را در دنیا تاسیس کردند. وی گفت: کشور ما از نگاه پدافندی و آفندی در بهترین موقعیت قرار دارد.
امام جمعه شهرستان نواقص در آموزش و پرورش را حتی یک مورد هم زیاد دانست و این مجموعه عظیم فرهنگی را مانند شالوده ساختمان دانست که باید تقویت گردد تا در برابر هجمه ها و تخریب ها دچار لرزش نگردد و تمام دستگاهها بصورت کار تیمی باید مجموعه آموزش و پرورش را یاری نمایند.وی برنامه ریزی برای حضور بیشتر والدین بخصوص پدران در مدارس و جلسات مربوطه را لازم دانست.
در ادامه جلسه که بصورت کارگاه آموزشی برگزار گردید مباحث مورد نیاز بحث و بررسی گردید و در پایان به مناسب روز مهندس از زحمات مهندس لطفی مسئول فناوری این مدیریت تجلیل گردید.
تمامی خدمات و محصولات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.