menusearch
kavarnews.ir

انگور کوار در بازار کشور‌های حوزه خلیج فارس، روسیه و پاکستان جایگاه خوبی پیدا کرده است.

جستجو
۱۳۹۹/۸/۷ چهارشنبه
(1)
(0)
انگور کوار در بازار کشور‌های حوزه خلیج فارس، روسیه و پاکستان جایگاه خوبی پیدا کرده است.
انگور کوار در بازار کشور‌های حوزه خلیج فارس، روسیه و پاکستان جایگاه خوبی پیدا کرده است.

انگور کوار در بازار کشورهای حوزه خلیج فارس، روسیه و پاکستان جایگاه خوبی پیدا کرده است.

به گزارش کوارنیوز به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان:

شهرستان کوار با دارا بودن ۶ هزار هکتار باغ انگور و تولید ۱۴۰ هزار تن محصول مرغوب یکی از قطبهای اصلی تولید این محصول در استان فارس است.


علاوه بر دلالان، ضایعات بالا نیز یکی از اساسیترین مشکلات انگور کاران منطقه است و تا 2 سال گذشته بالغ بر ۱۰ هزار تن محصول به صورت ضایعات از چرخه تولید خارج میشد.


با تشکیل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در شهرستان کوار ورق به نفع کشاورزان برگشت که گام اول آن تأمین ۷۵ میلیارد ریال نقدینگی برای کشاورزان بوده است.

تبدیل انگور به مویز توانسته ٣٢ میلیارد تومان درآمد جدید برای کشاورزان به وجود بیاورد و همچنین برای ۲۴ هزار نفر به صورت مستقیم شغل موقت ایجاد کند.
طی2 سال گذشته انگور کوار از مرزهای ایران فراتر رفته و این محصول در بازار عراق، کشورهای حوزه خلیج فارس، روسیه و پاکستان جایگاه خوبی پیدا کرده است.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوار از برداشت انگور در این شهرستان خبر داد و گفت: کوار با تولیدی سالانه بالغ بر 144 هزارتن قطب تولید این محصول در استان فارس است.

عبدالرسول جوکار تصریح کرد: برداشت انگور از اوایل مردادماه شروع و تا اوایل آبان ماه ادامه دارد.

به گفته وی؛ عمده ارقام انگور شهرستان ریش بابا، رطبی، یاقوتی و عسکری است که بیش از ۶۰ درصد آن رقم ریش بابا تشکیل می‌دهد.

جوکار ابراز کرد: انگور شهرستان علاوه بر فروش در بازارهای داخلی بخش عمده ای از آن به دلیل کیفیت بالا به مقصد کشورهای حوزه خلیج فارس، عراق، پاکستان و روسیه صادر می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوار با اشاره به اینکه بخش اعظم انگور شهرستان کوار ریش بابا و رطبی است که جنبه تازه خوری دارد، افزود: فرآوری و تولید مویز ارزش افزوده این محصول را افزایش می‌دهد از این رو در دوسال اخیر بخش قابل توجهی از آن به کشمش و مویز تبدیل شده است.

وی ابراز کرد: انگور کوار علاوه بر بازار داخلی به بازار کشورهای عراق، حوزه خلیج فارس و پاکستان رسیده است.

مویز سرشار از مواد معدنی چون آهن، پتاسیم، کلسیم و "ویتامین های گروه ب" و در سلامت استخوان ها بسیار مفید است. انگور دارای ارزش غذایی و در نتیجه اقتصادی بالایی است و تولید، فرآوری و صادرات آن می‌تواند در راستای رسیدن به اهداف اقتصادی حائز اهمیت باشد.

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
اوقات شرعی
اذان صبح
05:54:53
طلوع خورشید
07:26:15
اذان ظهر
12:20:00
غروب خورشید
17:12:25
اذان مغرب
17:33:24
شهر
aparatgooglefacebooktwiteryou
تمامی خدمات و محصولات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.