به گزارش کوارنیوز به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوار عبدالرسول جوکار گفت این میزان تخم مرغ از تعداد یک میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه مرغ تخمگذار موجود در شهرستان تولید شده است به گفته وی در سال گذشته با ایجاد و فعال شدن چند واحد مرغ تخمگذار شهرستان دومین جایگاه تولید تخم مرغ در استان را از آن خود نموده است.
وی با بیان اینکه ،با رعایت استانداردهای بهداشتی تغذیهای ،کیفیت تخم مرغهای تولیدی به طور قابل توجهی ارتقا یافته است افزود، با مدیریت بهینه و استفاده از فناوریهای نوین شاهد افزایش تولید و ایجاد فرصتهای شغلی در شهرستان در واحدهای تولیدی ،بستهبندی تخم مرغ خواهیم بود.
تمامی خدمات و محصولات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.